Firma Rominvest Impex s.r.l. a fost fondata in iulie 1994 de investitori germani in Aghires – jud. Salaj si a fost echipata cu toate mijloacele de productie necesare.

Scopul a fost acela de a muta productia de echipamente de siguranta de inalta calitate, cum ar fi seifuri, dulapuri blindate, seifuri duplex rezistente la foc, camere de protectie si usi de protetie, sisteme de depozitare si sisteme de inchidere de inalta calitate, care erau produse pana atunci exclusiv in Germania.

Pentru a asigura o calitate ireprosabila a produselor, intregul personal din productie a fost scolarizat in Germania.

Astazi Rominvest Impex s.r.l. produce un program complet de echipamente de securitate, toate testate in laboratoare si clasificate dupa norme europene.

In afara seriilor oferite in catalogul actual, firma noastra realizeaza si o multitudine de produse speciale in conformitate cu solicitarile clientilor.

Nouazeci la suta dintre produsele noastre sunt exportate in Germania si in alte state din vestul Europei.

Asigurarea calitatii, managementul calitatii si dezvoltarea permanenta a produselor din portofoliu in vederea imbunatatirii pozitiei noastre pe piata precum si satisfacerea si mentinerea clientilor nostri reprezinta, pe langa incredere si respectarea termenelor, telul activitatii noastre de zi cu zi.

Rominvest Impex s.r.l. este interesata sa incheie parteneriate serioase, atat in spatiul extins al Uniunii Europene cat si pe teritoriul Romaniei. Daca sunteti interesat de un asemenea parteneriat, va rugam sa ne contactati.

ADMINISTRATOR : Sandor Szeredai

Telefon : +40 753 099 558

Email : rominvest.tresore@gmail.com

SECRETARIAT : Ibi Hari

Telefon : +40 758 046 312

Email : info@rominvest-tresore.ro