Raspunderea pentru continuturi

Continuturile paginilor noastre au fost realizate cu cea mai mare grija. Pentru corectitudinea, completitudinea si actualitatea datelor nu putem insa prelua nicio raspundere. Ca prestatori de servicii suntem, conform §7 al. 1 TMG (TeleMedienGesetz – Legea mediatizarii la distanta), responsabili, in conformitate cu legile generale, pentru continuturile proprii ale acestor pagini. Conform §§ 8 pana la 10 TMG nu suntem insa obligati, in calitate de prestatori de servicii, sa supraveghem sau eventual sa cercetam informatii straine transmise sau salvate, suspecte a fi ilegale. Obligatiile prescrise de legile generale privind stergerea sau interzicerea utilizarii informatiilor raman valabile. O raspundere in acest sens este insa posibila numai din momentul luarii la cunostinta a unei incalcari concrete a legii. In momentul recunoasterii unor incalcari corespunzatoare a legilor vom indeparta fara intarziere aceste continuturi.

Raspunderea pentru link-uri

Oferta noastra contine link-uri catre pagini externe de internet ale Tertilor, asupra continutului carora nu avem nicio influenta. De aceea nici nu putem prelua nicio raspundere pentru aceste continuturi straine. Pentru aceste continuturi inserate raspunderea o poarta intotdeauna prestatorul sau operatorul respectiv. Link-urile inserate au fost verificate in momentul inserarii lor cu privire la incalcari ale legislatiei. La momentul inserarii nu au fost gasite continuturi care sa contravina legii. Fara indicii concrete privind o incalcare a legii nu este insa posibil un control permanent al continuturilor paginilor inserate. In cazul luarii la cunostinta a unei incalcari a legii vom indeparta de indata asemenea continuturi.

Drepturile de autor

Continuturile si lucrarile de pe aceste pagini, realizate de operatorul paginii, se supun legii germane privind dreptul de autor. Multiplicarea, prelucrarea, distribuirea si orice mod de valorificare in afara limtelor prevazute de legea dreptului de autor necesita aprobarea scrisa a autorului respectiv a realizatorului. Descarcarile si copierile acestor pagini sunt premise numai in scop privat si nu comercial. Daca continuturile de pe aceste pagini nu au fost realizate de operator, vor fi respectate drepturile de autor ale Tertilor. Continuturile Tertilor vor fi marcate ca atare. Daca observati totusi o incalcare dreptului de autor, va rugam sa ne comunicati acest lucru. La momentul luarii la cunostinta a unei incalcari a legii vom indeparta de indata asemenea continuturi.

Protectia datelor

Utilizarea paginii noastre de internet este posibila, de regula, fara indicarea unor date personale. Daca pe paginile noastre se comunica date personale (de exemplu nume, adresa sau adrese de e-mail), aceasta are loc intotdeauna, pe cat posibil, de bunavoie. Aceste date nu vor fi transmise catre Terti fara aprobarea Dvs. expresa.

Va atragem atentia ca transmiterea datelor in internet (de exemplu in comunicarile prin e-mail) poate prezenta lacune in ceea ce priveste securitatea. Nu este posibila o protectie fara lacune impotriva accesului Tertilor la date.

Prin prezenta se interzice in mod expres utilizarea de catre Terti a datelor de contact, indicate in mod obligatoriu la rubrica “Contact”, pentru transmiterea de reclame si materiale de informare nesolicitate in mod expres. Operatorii paginilor isi rezerva in mod expres dreptul de a lua masuri juridice in cazul transmiterii de reclame nesolicitate, de exemplu prin e-mail-uri tip spam, etc.